Pateuri cu ciuperci şi carne de curcan

pateuri ciuperci jpeg

Ideale ca şi aperitiv de Sărbători, pateurile cu ciuperci şi carne de curcan vor impresiona pe toată lumea.

Ingrediente

300 g piept de curcan, bucăţele 3 foi de aluat foitaj 2 linguri ulei 1 ceapă tocată 1 morcov, dat prin răzătoare 150 g ciuperci, tocate 50 g pătrunjel tocat 1 ou bătut sare piper

Mod de preparare – Pateuri cu ciuperci şi carne de curcan

Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Căleşti ceapa în puţin ulei aproximativ 3 minute, până se înmoaie. Adaugi morcovul, apoi amesteci cu ciupercile 3-4 minute. Combini cu bucăţelele de carne. Asezonezi cu pătrunjel, sare şi piper, după gust. Ţii carnea pe foc 5-10 minute, până se rumeneşte uşor.

Decupezi forme rotunde din aluat, de mărime potrivită. Le umpli cu 1-2 linguri din compoziţia cu carne şi ciuperci, apoi le sigilezi ca pe nişte pacheţele. Le ungi cu oul bătut şi le înţepi pe margini, din loc în loc, cu o furculiţă. Dai la cuptor 15-20 de minute. Serveşti după ce s-au răcit puţin.

Sursa http://www.eatwell101.com

http://www.eatwell101.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg