Pulpe de pui la cuptor cu roşii cherry
Un prânz banal, cu pulpe de pui, poate deveni cel mai delicios dacă alegi să combini câteva ingrediente secrete. Asezonează carnea cu condimente şi adaugă roşii pentru a obţine un sos savuros. Ce zici, încerci reţeta de pulpe de pui la cuptor cu roşii cherry?
Ingrediente pentru Pulpe de pui la cuptor cu roşii cherry
- 4 pulpe întregi de pui
- 200 g roşii cherry
- 100 g unt
- ulei de măsline
- boia de ardei dulce
- pătrunjel proaspăt
- sare şi piper
Mod de preparare Pulpe de pui la cuptor cu roşii cherry
Spală bine pulpele şi crestează-le. Adaugă-le în tava în care ai pus în prealabil puţin ulei. Taie roşiile în jumate şi pune-le printre pulpe. Presară sare, piper şi boia din belşug, dar şi cubuleţe de unt. Poţi adăuga puţină apă sau vin alb în tavă (opţional).
Bagă la cuptor şi ţine aproximativ 50 de minute până când pulpele se rumenesc. Se servesc calde, cu garnitura preferată şi cu verdeaţă proaspătă.
Poftă bună!