Atât de rapidă şi de uşor de preparat frittata cu ciuperci poate fi soluţia perfectă pentru cină sau un mic-dejun târziu.

De ce ai nevoie pentru frittata cu ciuperci

5 ouă

150 ml lapte

½ lingură busuioc uscat

½ lingură oregano

1 lingură sos picant

1 praf de sare

4 felii bacon tocate

2 căţei de usturoi

300 g ciuperci

2 căni spanac

1 roşie

Cum se prepară frittata cu ciuperci

Bate ouăle cu laptele, busuiocul, oregano şi sosul iute. Pune sare şi piper după gust. Căleşte într-o tigaie baconul şi pune-l pe un şervet absorbant.

În tigaie sotează usturoiul şi ciupercile până se rumenesc. Asezonează cu sare şi piper. Adaugă spanacul şi roşia tocată şi lasă 2-3 minute. Toarnă în tigaie ouăle şi baconul şi găteşte fără să amesteci 2 minute. Dă tigaia la cuptor pentru alte 15 minute.

Sursa foto damndelicious.net

Loading...