O reţetă ideală de fursecuri delicioase cu ciocolată albă şi merişoare, care se face extrem de uşor şi pe care o poţi dubla ca să obţii şi mai multe fursecuri.

Ai nevoie de:

100 g unt
85 g zahăr pudră
1 păstaie de vanilie sau o linguriţă de extract de vanilie
100 g făină cu praf de copt
30 g mălai
4 linguri de ovăz
50 g ciocolată albă
50 g merişoare

Mod de preparare:

Bate untul cu zahărul pudră până obţii un conţinut de culoare pală. Ia seminţele din păstaia de vanilie  şi adaugă-le în aluat. Combină făina, mălaiul şi ovăzul, apoi adaugă-le în aluat. Pune şi ciocolata mărunţită şi merişoarele apoi formează aluatul într-o bilă. Pune aluatul în folie alimentară şi pune la frigider o oră.

Încinge cuptorul la 180 de grade. Feliază aluatul în feliuţe de 1 centimetru şi pune-le pe o tavă pe care ai pus hârtie de copt şi coace fursecurile pentru 12-15 minute până devin aurii. Transferă fursecurile pe un grătar să se răcească şi apoi serveşte-le.

Sursa: https://www.jamieoliver.com/recipes/chocolate-recipes/white-chocolate-amp-cranberry-cookies/

Loading...
Evaluează articolul