Rapide şi uşor de preparat, pastele de orice fel ar fi ele, sunt o alegere perfectă fie pentru prânz fie pentru cină. Dacă alegi să găteşti această reţetă de macaroane cu carne şi sos de roşii ai făcut o alegere foarte bună. Nu ai nevoie de ingrediente multe şi nici de prea mult timp.

Macaroane cu carne şi sos de roşii - Ingrediente

400 g macaroane
250 g carne tocată
1 morcov
1 ceapă
1 căţel de usturoi
4 linguri de ulei de măsline
1 conservă mică de roşii în sos tomat
3 linguri bulion
sare
piper măcinat

Macaroane cu carne şi sos de roşii - Mod de preparare

Căleşti ceapa şi usturoiul tocate mărunt, adaugi morcovul tăiat cubuleţe şi laşi 5 minute la foc mic. Adaugi carnea tocată, măreşti focul şi amesteci continuu, să nu se prindă.
Adaugi bulionul şi roşiile tăiate cubuleţe, potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi să fiarbă 30 min. Între timp, fierbi macaroanele în apă cu sare, le scurgi bine şi le pui într-un castron. Torni peste ele sosul de carne şi decorezi cu frunzuliţe de busuioc şi cu felii de roşie.

Loading...