Pandişpan pufos cu mere

Este sezonul merelor zemoase şi uşor acrişoare. Dintre toate deserturile pe care poţi prepara din ele, azi îţi recomandăm pandişpan pufos cu mere.
De ce ai nevoie pentru pandişpan pufos cu mere
150 g zahăr
2 ouă
120 g unt
120 ml lapte
200 g făină
3 mere
1 lingură esenţă de vanilie
1 plic praf de copt
1 praf scorţişoară
Cum se prepară pandişpan pufos cu mere
Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt într-o tavă. Amesteci 100 g zahăr cu scorţişoara, descojeşti merele, le tai cubuleţe şi le amesteci cu zahărul. Mixezi untul cu zahărul rămas, adaugi ouăle, laptele şi esenţa de vanilie şi freci până se omogenizează. Încorporezi făina, praful de copt, iar la final pui merele. Torni pandişpanul în tavă şi-l dai la cuptor până trece testul scobitorii.