Ciuperci cu carne de vită

1365080885 4525cuvita jpeg

Ingrediente: 8 ciuperci champignon mari; 250 g pulpă de vită; 1 lingură ulei; 1 ceapă mică; 1 căţel de usturoi; 1 praf de chili; ½ linguriţă oregano uscat; 1 lingură pastă de tomate; 3 linguri orez fiert; roşii uscate (conservate); sare; piper

Numar portii: 4 Timp de preparare: 55 min Dificultate: mică

Mod de preparare

Toci carnea împreună cu ceapa, apoi adaugi usturoiul zdrobit, praful de chili, oregano, pasta de tomate, orezul fiert, cinci linguri de apă, sare şi piper, după gust, şi amesteci bine.

Speli ciupercile, scoţi pi cioruşele, umpli pălăria ciupercilor cu compoziţia de carne şi le aşezi într-o formă termorezistentă unsă cu ulei. Pui deasupra câte o jumătate de roşie uscată şi le introduci în cuptorul bine încins circa 25 de mi nute. Le serveşti pe pat de salată verde.