Ciuperci cu carne de vită

1365080885 4525cuvita jpeg

Ingrediente: 8 ciuperci champignon mari; 250 g pulpă de vită; 1 lingură ulei; 1 ceapă mică; 1 căţel de usturoi; 1 praf de chili; ½ linguriţă oregano uscat; 1 lingură pastă de tomate; 3 linguri orez fiert; roşii uscate (conservate); sare; piper

Numar portii: 4 Timp de preparare: 55 min Dificultate: mică

Mod de preparare

Toci carnea împreună cu ceapa, apoi adaugi usturoiul zdrobit, praful de chili, oregano, pasta de tomate, orezul fiert, cinci linguri de apă, sare şi piper, după gust, şi amesteci bine.

Speli ciupercile, scoţi pi cioruşele, umpli pălăria ciupercilor cu compoziţia de carne şi le aşezi într-o formă termorezistentă unsă cu ulei. Pui deasupra câte o jumătate de roşie uscată şi le introduci în cuptorul bine încins circa 25 de mi nute. Le serveşti pe pat de salată verde.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg