Muşchiuleţ de porc în crustă de usturoi şi verdeţuri aromate

2 shutterstock 225745780 jpg jpeg

Pregăteşte o friptură apetisantă de porc în crustă de usturoi şi verdeţuri aromate, care te va cuceri de la prima degustare.

Ingrediente

2 muşchiuleţi de porc 1-2 linguri ulei 4 căţei de usturoi zdrobiţi 2-3 linguriţe verdeţuri tocate (cimbru, oregano, rozmarin, salvie) 2 linguriţe mix de condimente sare piper

Mod de preparare – Muşchiuleţ de porc în crustă de usturoi şi verdeţuri aromate

Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Într-un bol mic, amesteci uleiul, verdeţurile, usturoiul, mixul de condimente, sare şi piper, după gust.

Aşezi muşchiuleţii de porc într-o tavă şi îl crestezi în 5-6 locuri. Umpli buzunarele cu amestecul de usturoi şi verdeţuri. Ungi deasupra carnea cu sosul rămas.

Dai la cuptor 30-40 de minute. Serveşti cald sau rece, feliat subţire.

FOTO: Shutterstock