Iubitorii bucătăriei vegane se pot delecta cu un desert neobişnuit şi absolut delicios: negresele picante. De acum, zona de confort în ceea ce priveşte preparatele culinare va fi de domeniul trecutului!

Ingrediente 

  • 100 g nuci caju  
  • 50 g fistic crud
  • 50 g migdale crude
  • ½ linguriţă fulgi de chilli (opţional)
  • 50 g goji  
  • 2-3 linguri ulei de cocos
  • 2 linguri sirop de agave 
  • 50 g fructe uscate, de orice fel caise, curmale, smochine)
  • 50 g pudră cacao, neîndulcită

Mod de preparare

Într-un blendermixezi nucile caju, fructele uscate, siropul de agave şi uleiul de cocos. Adaugi pudra de cacao şi, dacă doreşti, pui fulgi de chilli.

Plasezi amestecul într-un bol şi adaugi fructele de gojifisticul şi migdalele mărunţite. Omogenizezi compoziţia

Aşezi amestecul într-o tavă cu hârtie de copt, îl nivelezi, acoperi tava cu folie alimentară şi o dai la frigider câteva ore sau chiar peste noapte. Porţionezi negresa şi decorezi după imaginaţie

Poftă bună! 

FOTO: Shutterstock.com

Încearcă şi reţeta vegană de Tiramisu

 

Loading...