O gustare savuroasă, pâinea rumenită cu brânză şi usturoi la cuptor nu va rezista prea mult în farfurii.


  • Pregătire:10 min
  • Porții:5
  • Gătire:20 in
  • Timp total:30 min
  • Categorie:paine
Ingrediente

1 franzelă

100 g unt, la temperatura camerei

100 g cremă de brânză

100 g brânză, rasă

5-6 căţei de usturoi, zdrobiţi

1 lingură pătrunjel, tocat

sare

piper

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Mixezi untul cu crema de brânză până la omogenizare. Adaugi brânza rasă, usturoiul, pătrunjelul, sare şi piper, după gust.

Tai franzela pe jumătate. Ungi ambele felii cu compoziţia din brânză şi usturoi. Dai la cuptor 10-15 minute până se rumenesc uşor. Serveşti imediat.

Sursa https://www.savoryexperiments.com

Loading...