Pastă de fasole cu brânză feta

1 shutterstock 1098489962 jpg jpeg

O combinaţie inedită, dar extraordinar de gustoasă. Se prepară uşor şi e ideală pentru micul dejun sau pentru un aperitiv rapid atunci când ai musafiri.

Ingrediente

  • 1 conservă fasole albă
  • 100 g brânză feta
  • 2 căţei ustutoi
  • 4 linguri ulei de măsline
  • sare, după gust
  • piper
  • seminţe susan, pentru decor
  • pătrunjel, pentru ornat

Scurgi fasolea, o pui în blender. Adaugi feta fărâmiţată, uleiul de măsline, căţeii de usturoi, sare (dacă mai e nevoie) şi piper. Mixezi până obţii o pastă fină. O decorezi cu seminţe de susan şi pătrunjel verde.

O serveşti cu legume proaspete, după preferinţă: morcovi, castraveţi etc. O poţi servi cu pâine prăjită.