Piersici coapte cu mereng

1 captura de ecran din 2019 08 07 la 22 01 16 png png

Piersicile sunt gustarea perfectă pentru a pierde în greutate. O piersică te face să te simţi plin şi te reţine de la a mânca prea mult. Luptă împotriva bolilor precum diabetul corelat obezităţii şi a bolii cardiovasculare. Piersicile sunt bogate în fitochimicale numite fenoli care acţionează că şi antioxidanţi.

Ingrediente:

4 piersici tăiate jumătăți 40 g zahăr brun

30 ml lichior de fructe

Pentru bezea

2 albușuri

1 praf de sare

80 g zahăr pudră

Mod de preparare: 

Mixezi albușurile cu sarea până se fac spu- mă, adaugi zahărul și omogenizezi până evin lucioase. Așezi jumătățile de piersici într-o tavă cu hârtie de copt și le stropești cu lichior. Presari pe fiecare o linguriță de zahăr și le dai la cuptorul încins 3-5 minute. Scoți tava, așezi pe fiecare piersică bezea și le mai lași la cuptor până când se rumenesc.