Îi mulţumim Daliana Trifa din Oradea pentru această reţetă rapidă şi uşoară de pizza la tigaie. Noi ne-am bucurat de ea, e timpul să o faci şi tu!

Pizza la tigaie

 

Ingrediente

 
Pentru blat
 
  • 1 ou
  • 3 linguri făină
  • sare, după gust
  • 3 linguri iaurt grecesc
  • unt, pentru uns tigaia
 
Pentru topping
 
  • 2 felii bacon
  • 25 g piept de pui afumat
  • 8 felii salam 
  • 25 g ketchup 
  • 50 g brânză mozzarella
  • 25 g porumb
 

Mod de preparare

 
1 Baţi bine oul cu sarea şi cu iaurtul. Adaugi făina şi amesteci bine până când obţii un aluat puţin mai gros decât cel de clătite. Ungi o tigaie cu unt, o laşi la încins, torni aluatul, îl întinzi uniform, acoperi cu un capac şi ţii 5-10 minute pe foc. 
 
2 Între timp, feliezi mezelurile. Întinzi peste aluatul din tigaie, care trebuie să fie nelipicios, ketchupul şi pui peste el mezelurile tăiate. Presari boabele de porumb şi mozzarella rasă, acoperi din nou tigaia şi mai ţii pe foc până când se topeşte brânza.
Loading...