Reţeta zilei. Iepure cu sos de smântână (o reţetă bucovineană)

iepure cu sos de smantana jpeg

Iepure cu sos de smântână - o reţetă cu poveste, ba chiar de... poezie (dac-aşa îmi place mie).

În Bucovina, smântâna - bat-o vina! - e cea dintâi în toate. Şi-n bucate! Sau, mă rog, în bucate vine mai la urmă, când toate-s aşezate, să-i dea catifelare, aromă, gust, savoare, parfum de sărbătoare. În sosul de smântână îmbăiat. în Bucovina, eu un iepure-am aflat.

Iepure cu sos de smântână - reţeta

Pentru acest preparat vom folosi spinarea şi picioarele - cele de dinapoi - ale unui iepure frăgezit şi bine marinat. Se împănează carnea..............

Citeşte mai departe AICI şi află toate detaliile acestei delicioase REŢETE ROMÂNEŞTI.

Citeşte mai departe AICI şi află toate detaliile acestei delicioase REŢETE ROMÂNEŞTI.