Brăduţ cu cremă de ciocolată, reţeta pas cu pas

Pe lângă fursecuri, cozonac sau alte prăjituri festive, noi îţi recomandăm să-i serveşti pe cei dragi şi cu acest brăduţ din cremă de ciocolată.
De ce ai nevoie pentru brăduţ
2 foi aluat foitaj
150 g cremă de ciocolată
1 ou
50 g zahăr
Cum se prepară brăduţul
Pas 1
Decupezi fiecare foaie de aluat sub forma unui brăduţ. Ai grijă să fie de aceeaşi mărime, deoarece, la final vei suprapune foile.

Pas 2
Pui foaia pe o hârtie de copt. Ungi forma de brăduţ de pe o foaie cu cremă de ciocolată.

Pas 3
Suprapui cealaltă foaie decupată şi îndepărtezi marginile aluatului.

Pas 4
Tai coroana brăduţului fâşii, pe care le răsuceşti. Prinzi marginile hârtiei şi aşezi brăduţul cu tot cu hârtie în tavă. Îl ungi cu oul bătut şi-l dai la cuptor până când se rumeneşte. La final, îl pudrezi cu zahăr.
