Gulaş cu carne de porc
Dacă te-ai săturat de mâncarea tradiţională românească, poţi apela la bucătăria tradiţională a vecinilor noştri unguri pentru a prepara un gulaş cu carne de porc. Săţioasă şi gustoasă, acest fel de mâncare este pe gustul multora!
Gulaş cu carne de porc - Ingrediente
500 g pulpă de porc 50 ml ulei 2 cepe 2 morcovi 3 cartofi 250 ml smântână 3 linguri făină 3 linguri boia dulce 1/2 linguriţă boia iute sare chimen piper
Gulaş cu carne de porc - Preparare
Speli carnea şi o tai cubuleţe, iar ceapa o toci mărunt. Căleşti ceapa în ulei şi adaugi carnea. Rumeneşti aproximativ 5 minute.Adaugi boiaua amestecând uşor, apă fierbinte cât să acopere carnea, sare şi chimen, după gust. Acoperi cu un capac şi laşi să fiarbă, amestecând din când în când. Dacă este nevoie, mai adaugi apă caldă.Pui peste carne morcovii şi cartofii tăiaţi cubuleţe, amesteci făina cu smântâna şi torni sosul în cratiţă. Laşi să fiarbă 20-30 de minute şi condimentezi cu sare şi piper, după gust.