Supă picantă de porc
Hai să te mai inspiri puţin din bucătării străine, pentru înnoirea gustului!
De ce ai nevoie ca să găteşti supă picantă de porc:
1 ceapă tocată
1-2 linguri de ulei
2/3 cană ardei gras tocat
1 lingură usturoi tocat
1 ardei iute, curăţat de seminţe şi tocat
1 muşci de porc 500 g, tăiat cuburi potrivite
500 ml supă de pui
2 l apă
2 linguriţe pudră de chili
1 linguriţă chimen măcinat
sare
piper
1 conservă de 400 g de fasole, scursă
1 conservă de roşii în bulion, nescursă
2 linguri coriandru verde
1 cană avocado tăiat felii
Cum prepari supă picantă de porc:
Într-o oală încălzeşti uleiul la foc mediu. Pui la călit ceapa, ardeiul gras, usturoiul şi ardeiul iute 2 minute. Adaugi carnea de porc şi mai ţii 3 minute. Adaugi supa şi celelalte ingrediente, până la roşii, inclusiv şi laşi până dă în clocot. Reduci focul, acoperi parţial şi fierbi până când carnea de porc s-a înmuiat, amestecând ocazional. Iei de pe foc şi adaugi coriandrul. Serveşti cu avocado.