Brioşe cu şuncă şi legume

Avem pentru tine o reţetă delicioasă, pentru zilele în care vrei să alegi ceva rapid, bun şi uşor de pregătit.
Ingrediente
150 g şuncă de Praga
4 ouă
200 ml lapte
1 ardei roşu
1 legătură ceapă verde
1 morcov
100 g mălai
100 g făină
sare
piper
1 linguriţă praf de copt
unt, pentru uns
Cureţi toate legumele şi le tai cubuleţe, mărunţeşti şunca de Praga. Cerni mălaiul printr-o sită foarte deasă.
Baţi ouăle cu sare şi piper, apoi torni laptele. Amesteci şi adaugi legumele şi şunca. Combini făina cu mălaiul şi cu praful de copt, apoi le încorporezi în amestecul de mai sus.
Ungi bine cu unt formele de brioşe şi le umpli pe trei sferturi cu aluat. Le coci la foc mediu până se rumenesc şi trec testul scobitorii. Le serveşti calde, ca gustare sau mic dejun, dar sunt bune şi reci.
FOTO Shutterstock