Cea mai bună pâine de casă. Cum obţii o coajă crocantă

Nimic nu se compară cu mirosul pâinii poaspete, calde. Iată aşadar cum poţi prepara acasă cea mai bună pâine.
De ce ai nevoie pentru pâine de casă
500 g făină
1 sfert linguriţă drojdie uscată
½ linguriţă sare
400 ml apă caldă
Cum se prepară pâinea de casă
Pui toate ingredientele într-un bol şi le amesteci cu o lingură cât să se omogenizeze. Acoperi vasul şi-l laşi la temperatura camerei 18 ore, până când face bule compoziţia.
Dai drumul la cuptor. Pui aluatul într-o formă tapetată şi-l dai la cuptor aproximativ 45 de minute. Măreşti focul cu 5 minute înainte ca pâinea să fie gata pentru a se rumeni. Laşi pâinea să se răcorească înainte să o feliezi.
Sursa https://foodcrumbles.com