Ciorbă ţărănească de pipote

2 shutterstock 1586935174 jpg jpeg

Din câteva ingrediente ai preparat o ciorbă tradiţională, gustoasă şi aromată, aşa cum făceau odinioară bunicile noastre.

Ingrediente

  • 700 g pipote şi inimi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei roşu
  • 1 dovlecel
  • 1 l borş
  • 1 legătură leuştean
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare, după gust

Speli bine măruntaiele, apoi le opăreşti. Scoţi carnea, o clăteşti şi torni apă cât să o acopere. Spumuieşti şi laşi la fiert la foc mic. Cureţi cepele şi morcovii, le tai cubuleţe şi le pui în zeamă. Laşi încă 10 minute, apoi adaugi ardeiul şi dovlecelul tocate cubuleţe. Sărezi după gust şi laşi să fiarbă legumele cu carnea încă 20 de minute.

În altă oală, clocoteşti borşul, apoi îl torni în supă şi mai laşi să fiarbă câteva minute.

Stingi focul şi presari verdeaţa tocată.

FOTO: SHUTTERSTOCK



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg