Ciuperci la tigaie cu usturoi
![ciuperci la tigaie cu usturoi jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-9/95f4b75b-0cb4-400f-a003-e4481efef475/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D750%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Atunci când vrei să pregăteşti o garnitură rapid sau pur şi simplu îţi doreşti o masă uşoară cu legume, încearcă reţeta de ciuperci la tigaie cu usturoi, care te va cuceri de la prima degustare.
Ingrediente
450 g ciuperci
3 linguri ulei
2 linguriţe usturoi pisat
2 linguriţe pătrunjel tocat
cimbru, după gust
rozmarin, după gust
sare şi piper
Mod de preparare
Topeşt untul într-o tigaie. Adaugi usturoiul şi ciupercile, spălate şi uscate, şi le laşi pe foc la temperatură medie, timp de aproxmativ 10-12 minute, amestecând din când în când.
Presari pătrunjelul, cimbru, rozmarin, sare şi piper, după gust. Serveşti imediat.
Sursa http://www.lecremedelacrumb.com