Crap în crustă de fulgi de ovăz

1 profimedia 0014130628 jpg jpeg

Peştele conţine proteine uşor de digerat,fiind bogat în acizi graşi esenţiali Omega-3, vitaminele A, D, E, B12, dar şi minerale precum potasiu, fier, iod, fosfor şi seleniu. De aceea e bine să-l mănânci cât mai des, iar această reţetă se face uşor şi va deveni rapid preferata celor mici, dar şi a celor mari.

  • 2 fileuri de crap
  • sare, piper
  • 100 g fulgi ovăz
  • 1 ou
  • 4 linguri făină
  • ulei, pentru prăjit
  • lămâie

Baţi oul, condimentezi, treci fiecare bucată de peşte prin făină, apoi prin ou şi prin fulgi şi le prăjeşti câte 5 minute în baie de ulei încins.

Scoţi peştele pe şervete pentru a absorbi surplusul de grăsime. Îl serveşti cu lămâie şi cu un sos care îţi este pe plac.

Păstrăv, cod sau crap? Care este mai sănătos?

FOTO: Profimedia



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg