Cum faci cele mai bune chifteluţe indiene cu ceapă

chiftele din ceapa jpg jpeg

Uşor de gătit, chifteluţele indiente cu ceapă sunt o alegere inspirată în această perioadă, mai ales că sunt şi de post.

Chifteluţe indiente cu ceapă - ingrediente necesare:

- o ceapă galbenă - două cepe roşii - doi căţei de usturoi - un praf de ghimbir - o jumătate de linguriţă de turmeric - o jumătate de linguriţă de pătrunjel uscat - o jumătate de linguriţă de boia picantă - 100 de grame de făină - o linguriţă de bicarbonat - sare şi piper după gust - ulei.

Chifteluţe indiente cu ceapă - mod de preparare:

Taie ceapa sub formă de fâşii subţiri, după care amestec-o într-un bol cu făina, bicarbonatul şi celelalte condimente.

Adaugă apoi o linguriţă de ulei şi 60 ml de apă, după care amestecă bine până când ceapa e acoperită de aluat.

Pune ulei la încins într-o tigaie întinsă, iar apoi, când a început să sfârâie, adaugă chifteluţele ornate, însă ai grijă să nu se lipească.

Prăjeşte-le pe ambele părţi şi pune-le la scurs pe şerveţele de hârtie. 



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg