Fursecuri cu rom şi cacao

fursecuri cu rom si cacao jpeg

Pentru petreceri, aceste fursecuri sunt un mod delicios de a-ţi primi invitaţii.

Ingrediente (25 fursecuri)

Pentru aluat 200 g unt, la temperatura camerei 200 g zahăr pudră 3 gălbenuşuri 310 g făină

150 g unt, la temperatura camerei

100 g zahăr pudră

50 g cacao

2 linguri rom

200 g ciocolată neagră

Mod de preparare

Tai untul bucăţele şi îl freci cu zahărul până obţii o cremă spumoasă. Apoi, amestecând continuu, adaugi câte un gălbenuş. Ulterior, după ce ai încorporat toate gălbenuşurile, pui făina în ploaie.

Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, cu ajutorul unui poş, formezi bastonaşe lungi de aluat. Dai tava la copt până se rumenesc uşor. Prepari crema, pentru care omogenizezi untul tăiat bucăţele cu zahărul pudră până când devine spumoasă. Adaugi cacaua şi romul. Uneşti cu cremă câte două fursecuri, iar ciocolata pentru glazură o topeşti pe baie de aburi, apoi le decorezi cu ea.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg