Hummus cu leurdă: reţetă de post

1 humus cu ceapa verde si patrunjel1 jpg jpeg

Hummusul este un aperitiv consistent, iar năutul conţine şi proteine, care sunt binevenite în post. Leurda aduce o aromă picantă şi proaspătă.;  

Ingrediente

400 g năut din conservă, scurs

50 ml zeamă de năut din conservă

2 linguri pastă de susan (tahini)

1 legătură leurdă

sare, piper după gust

50 ml ulei de măsline

zeama de la 1 lămâie

Mod de preparare

Pune într-un blender năutul împreună cu pasta de susan, leurda curăţată şi spălată, sare, piper, zeama de lămâie şi uleiul de măsline. Mixezi până obţii o pastă, iar pentru o consistenţă mai cremoasă adaugi câteva linguri de lichid din conservă. 

Când ai obţinut o pastă fină, hummusul este gata. Decorezi cu boabe de năut şi ceapă verde tocată.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg