Humus cu avocado şi fasole albă

Descoperă bucătăria vegană într-un mod inedit. Încearcă următoarea reţetă şi vei avea numai de câştigat!
Ingrediente
- 1 conservă fasole albă (400 g)
- 1 avocado bine copt
- 1 căţel usturoi
- 1 lingură zeamă lime
- 3 linguri ulei de măsline
- 3 linguri lapte de cocos
- 5-6 fire coriandru
- sare
- piper
Mod de preparare
Într-un blender, pui fasolea scursă bine de lichidul din conservă, uleiul de măsline, laptele de cocos, miezul de avocado, usturoiul, zeama de lime şi coriandru tocat. Asezonezi cu sare şi piper, după gust, apoi mixezi până obţii o pastă cremoasă. Serveşti humusul cu pâine prăjită şi îl decorezi cu frunze de coriandru.
FOTO Shutterstock.com
Încearcă şi reţeta de Muhammara, pastă de ardei copţi cu nuci
Muhammara, pastă de ardei copţi cu nuci
