Îngheţată de ciocolată cu banane fără zahăr

vegan chocolate peanut butter ice cream 10 jpeg

Tot ce trebuie să faci pentru a obţine dulciuri fără zahăr în casă este să înlocuieşti zahărul cu îndulcitorul Sweet&Safe. Pe lângă faptul că este uşor de folosit, este şi natural! În gama Sweet&Safe găseşti atât îndulcitori, cât şi ciocolate delicioase fără zahăr şi cremă de cacao intensă. Cu Sweet&Safe te poţi bucura de bunătatea ciocolatei şi a dulciurilor, cu mai puţine calorii şi fără să-ţi faci griji în privinţa consumului de zahăr. Caută produsele Sweet&Safe în magazinele din toată ţara, la rafturile pentru diete speciale sau în magazinele naturiste.

Sweet&Safe

Sweet&Safe

Sweet&Safe

Ingrediente ● 50 g îndulcitor natural cu 0 calorii Sweet&Safe ● 5 ouă ● 1-2 linguri unt ● 350 g ciocolată neagră fără zahăr Sweet&Safe ● 2 linguri rom ● 250 ml smântână pentru frişcă Pentru servit ● ciocolată neagră topită fără zahăr Sweet&Safe ● felii de banane, după gust ● fulgi de ciocolată neagră, fără zahăr

Aşezi smântâna pe foc şi o ţii până se înfierbântă, apoi o dai deoparte. Rupi ciocolata fără zahăr Sweet&Safe, o combini cu smântâna şi amesteci până se topeşte, apoim omogenizezi untul. Dai compoziţia la congelator 30 de minute. Între timp, aşezi ouăle cu îndulcitorul natural cu 0 calorii Sweet&Safe pe baie de aburi şi amesteci până obţii o cremă fină.

Scoţi ciocolata Sweet&Safe de la frigider şi o mixezi până devine pufoasă, încorporezi în ea, uşor, compoziţia cu ouă şi romul, apoi o bagi în congelator. O scoţi din 30 în 30 de minute, 2-3 ore şi o baţi ca să nu se formeze cristale de gheaţă.

Serveşti îngheţata cu felii de banane, stropită cu ciocolată Sweet&Safe topită şi cu fulgi de ciocolată, după gust.