Jeleu de căpşuni

1 shutterstock 145865138 jpg jpeg

Deliciile cu fructe de sezon sunt la mare căutare acum, aşa că de ce să nu încerci să prepari jeleu cu căpşuni? Este simplu de pregătit!

Ingrediente 

  • 250 g căpşuni
  • 100 g zahăr 
  • 500 ml apă
  • 3 linguri apă 
  • 1 lingură gelatină pudră
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie 

Mod de preparare 

Într-un bol, dizolvi gelatina pudră cu apa, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Cureţi, speli şi tai bucăţi căpşunile, apoi le mixezi într-un blender până obţii un sos fin. Într-o cratiţă, torni sosul de căpşuni, zahărul, apa şi esenţa de vanilie. Laşi compoziţia la foc mediu 15 minute şi amesteci continuu. După ce ai dat compoziţia deoparte, o laşi să se răcorească puţin şi adaugi gelatina. Ulterior, îl torni în formele dorite şi le dai deoparte la frigider până se întăresc. 

FOTO: Shutterstock.com

Încearcă şi reţeta de Tort cu jeleu de pepene verde. 

Tort cu jeleu de pepene verde.

2 tort cu jeleu de pepene verde jpg jpeg


Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg