Legume cu năut la tigaie

4 shutterstock 753380965 jpg jpeg

Această reţetă delicioasă este bogată în fibre şi te ajută să îţi menţii echilibrul interior şi tonusul pe întreaga perioadă a zilei.

Ingrediente

2 avocado 

stanga
dreapta
1 sendvis cu naut si sos buffalo jpg jpeg
2 salata de sfecla naut si branza jpg jpeg
3 humus picant jpg jpeg

2 cartofi dulci medii

1 pungă baby spanac

1 conservă năut fiert

30 g seminţe susan

10 ml ulei

10 ml sos soia

sare, după gust

piper, după gust

pătrunjel, pentru decor

Speli legumele.

Încingi cuptorul la 180 °C. Tai cartofii cubuleţe şi îi pui într-o tavă de copt la cuptor pentru 25 - 30 de minute.

Tai avocado cubuleţe şi dai deoparte.

Într-o tigaie curată pui uleiul şi căleşti năutul din cutie, iar apoi adaugi spanacul şi avocadoul şi mai laşi 2 minute la foc mic.

Pe o farfurie curată pui cartofii dulci, năutul, spanacul, cubuleţele de avocado şi seminţele de susan, împreună cu sare şi piper după gust.

Decorezi cu pătrunjel şi serveşti cu sos de soia, după gust.

Încearcă şi alte reţete delicioase pe bază de năut. 

image

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 17.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 21.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} Reţeta #1: Sendviş cu năut

image

Reţeta #2: Salată sfeclă cu năut şi brânză feta

image

Reţeta #3: Humus picant