Plăcinte cu şuncă şi caşcaval

placinte cu sunxa si cascaval jpeg

Uşor, rapid şi foarte gustos, un fel de mâncare care poate fi atâ gustare cât şi cină. Sau, de ce nu, mic dejun!

Ingrediente (1 tavă)

150 g şuncă afumată 100 g brânză de vaci 100 g caşcaval 1 gălbenuş 1 lingură ketchup 400 g foitaj 2 linguri pătrunjel verde tocat 1 linguriţă piper măcinat

Mod de preparare

Tai şunca fâşii foarte subţiri, iar caşcavalul îl razi. Gălbenuşul îl baţi cu ketchupul. Presari puţină făină pe ­masa de lucru, întinzi aluatul de foitaj într-un dreptunghi de 20x40 cm. Ungi foaia cu pasta de gălbenuş şi de ketchup, presari brânza, şunca, caşcavalul, pătrunjelul şi piper.

Rulezi strâns marginile mari, ­până la mijlocul aluatului. Înfăşori în ­folie şi dai la rece pentru 30 de minute. Desfaci din folie şi tai felii subţiri. Le aşezi în tava tapetată cu hârtie de copt şi dai la cuptor pentru 20-25 de minute.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg