Pui „floricele„ Cheddar Ranch

Pui cu floricele Cheddar Ranch jpeg

Iubeşti puiul, dar parcă ai vrea să îl savurezi într-un mod inedit? Avem pentru tine o reţetă pe care toată lumea a început să o îndrăgească. În plus, merge de minune pentru o seara de film, cu prietenii!

Pui cu floricele Cheddar Ranch

Ingrediente

  • 2 bucăţi piept de pui
  • 480 ml lapte bătut
  • 1 pachet mix condimente pentru friptură
  • 125 g biscuiţi cu brânză Cheddar 
  • ulei pentru prăjit

Prepară şi: 

Budincă de pepene galben

Mod de preparare

Tăiaţi pieptul de pui în bucăţi cât o boabă de floricea.

Într-un bol mare, amestecaţi puiul, laptele bătut şi condimentele.

Ţineţi amestecul la frigider 2 ore.

Într-o pungă mare de depozitare cu fermoar, zdrobiţi biscuiti de brânză în firimituri dorite (puteţi folosi firimituri de pâine).

Puneţi firimiturile într-un castron mediu şi rulaţi fiecare bucată de pui până este acoperită complet.

Încălziţi uleiul la 180° C şi prăjiţi puiul până când devine auriu (3 minute).

Puneţi pe un prosop de hârtie să se usuce. Se serveşte cu orice sos. Poftă bună!

Prepară şi: 

Cartofi cârlionţaţi la cuptor

Sursa