Reţetă tradiţională de ciorbă de lobodă

Cea mai bună şi sănătoasă ciorbă pe care o poţi servi. Reţetă tradiţională de ciorbă de lobodă este tot ce îţi trebuie dacă vrei să ai un prânz plin de vitamine şi nutrienţi!
Reţetă tradiţională de ciorbă de lobodă
Ingrediente
- 2 cepe verzi
- 1/2 sau chiar o lamaie (dupa gust)
- 3 legaturi de loboda rosie/verde
- 1 legatura de stevie
- 1 legatura leustean
- 2-3 linguri orez salbatic
- sare
Prepară şi: Reţetă clasică de ciorbă de burtă
Mod de preparare
Se pune apă la fiert. Se adaugă 2 cepe verzi, de primăvară, tăiate mărunt.
Se spală orezul bine şi se adaugă şi el în oală. Se fierbe 10 minute.
Se toacă mărunt leuşteanul, ştevia şi loboda. Se lasă la înăbuşit timp de 5 minute, apoi se adaugă zeamă de la o jumătate de lămâie.
Se poate servi simplă sau cu puţină smântână. Poftă bună!