Sorbet de piersici

shutterstock 367289429 jpg jpeg

Secretul unui sorbet aromat constă în fructele folosite. Acestea trebuie să fie cât mai bine coapte şi zemoase. De asemenea, pentru a avea o textură fină, poţi dizolva zahărul în apă până obţii un sirop concentrat.

Ingrediente 

  • 6 piersici bine coapte 
  • 100 g zahăr 
  • 150 ml apă 
  • zeama de la 1/2 lămâie 
  • 1 praf de sare 

macheta cpb jpg jpeg

Mod de preparare 

Descojeşti piersicile şi le tai cubuleţe. Le pui într-o tavă şi le dai la congelator 1 oră, până îngheaţă. Combini apa cu zahărul şi omogenizezi până se topeşte zahărul. Pui într-un blender apa, piersicile îngheţate, sarea şi zeama de la lămâie. Pasezi până obţii o consistenţă fină. Serveşti sorbetul imediat sau îl poţi da la congelator pentru a fi mai ferm. Decorezi după imaginaţie. 

Poftă bună!

FOTO Shutterstock.com 

Încearcă şi reţeta de Îngheţată de caise.

Îngheţată de caise

shutterstock 1729193446 jpg jpeg


Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg