Sorbet de piersici

shutterstock 367289429 jpg jpeg

Secretul unui sorbet aromat constă în fructele folosite. Acestea trebuie să fie cât mai bine coapte şi zemoase. De asemenea, pentru a avea o textură fină, poţi dizolva zahărul în apă până obţii un sirop concentrat.

Ingrediente 

  • 6 piersici bine coapte 
  • 100 g zahăr 
  • 150 ml apă 
  • zeama de la 1/2 lămâie 
  • 1 praf de sare 

macheta cpb jpg jpeg

Mod de preparare 

Descojeşti piersicile şi le tai cubuleţe. Le pui într-o tavă şi le dai la congelator 1 oră, până îngheaţă. Combini apa cu zahărul şi omogenizezi până se topeşte zahărul. Pui într-un blender apa, piersicile îngheţate, sarea şi zeama de la lămâie. Pasezi până obţii o consistenţă fină. Serveşti sorbetul imediat sau îl poţi da la congelator pentru a fi mai ferm. Decorezi după imaginaţie. 

Poftă bună!

FOTO Shutterstock.com 

Încearcă şi reţeta de Îngheţată de caise.

Îngheţată de caise

shutterstock 1729193446 jpg jpeg


Recente

paine seminte shutterstock 334226324 jpg
dulce de leche shutterstock 1929541541 jpg
gyros porc shutterstock 1170503389 jpg
butter chicken shutterstock 1925196947 jpg
mamaliga jandarm shutterstock 1995493811 jpg
feta shutterstock 701040340 jpg
banana bread shutterstock 1727806357 jpg
tort fraisier shutterstock 2154103991 jpg
chec aperitiv shutterstock 205392097 jpg
langosi shutterstock 1894511545 jpg
paine masline shutterstock 2094964810 jpg
coperta click pofta buna jpg
gadgeturi jpg
shaorma shutterstock 2066565668 jpg
flori de salcâm shutterstock 1444110374 jpg
supa crema sparabghel shutterstock 1452134936 jpg
turta jpg
tort83 jpg
tort8 png
inghetata jpg