Pentru o masă altfel, încearcă reţeta de roşii umplute cu anşoa. Îi vei da gata pe cei dragi cu un aperitiv nou şi delicios!

 

Ingrediente

  • 5 roşii medii
  • 5 ouă
  • 100 g măsline verzi, fără sâmburi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 10 fileuri anşoa
  • sare
  • piper
  • mărar

Mod de preparare 

Speli, tai roşiile jumătăţi şi scoţi miezul. Fierbi ouăle tari în apă clocotită, 10 minute, apoi le descojeşti. Într-un bol, pui măslinele tocate mărunt şi ouăle fierte tăiate cubuleţe. Torni uleiul de măsline, asezonezi cu sare şi piper, după gust, şi amesteci. Cu o lingură, pui în fiecare jumătate de roşie din amestecul de ouă, iar deasupra câte un file de anşoa. Dai deoparte la frigider 30 de minute. Decorezi roşiile cu frunze de mărar.

Poftă bună!

FOTO Shutterstock.com 

Încearcă şi reţeta de Pui Cacciatore cu roşii

Loading...