Doamna Daniela Gorgorin din Bucureşti ne-a demonstrat că este extrem de talentată în bucătărie şi ne-a încântat cu o reţetă delicioasă de ruladă cu cremă de brânză şi zmeură.

Ingrediente pentru ruladă cu cremă de brânză şi zmeură

Pentru blat

4 ouă

120 g zahăr

120 g făină

1 linguriţă praf de copt

2 linguri cacao

Pentru umplutură

150 g cremă de brânză

100g frişcă

2 linguri de zahăr pudră

esenţă de vanilie

100 g zmeură

Mod de preparare ruladă cu cremă de brânză şi zmeură

Baţi albuşurile spumă cu zahărul, adaugi treptat gălbenuşurile, apoi încorporezi făina amestecată cu praful de copt şi cu cacaua. Torni aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi o întroduci în cuptorul preîncălzit. După 15 minute scoţi blatul pe o hârtie de copt şi îl laşi la răcit.

Amesteci crema de brânză cu zahărul pudră, frişca şi cu esenţa de vanilie. Întinzi blatul, îl ungi uniform cu cremă, presari fructele, din loc în loc, îl rulezi şi îl dai la rece.

Loading...