Vara e anotimpul legumelor şi al salatelor. Dacă adaugi şi proteine, cum ar fi somonul şi ouăle, ţi-ai asigurat o masa delicioasă şi rapidă, care te va umple de energie.
 
Ingrediente
  • 100 g somon afumat
  • 2 cartofi
  • 1 măr
  • 3 castraveţi muraţi
  • 2 ouă fierte tari tăiate
  • 1 ceapă roşie tăiată
  • 1 morcov
  • sare, piper

Pentru sos

  • 200 g iaurt gras
  • zeama de la ½ lămâie
  • sare, piper
  • 4-5 căţei usturoi

Fierbi cartofii şi morcovul, dar ai grijă să nu se zdrobească. Tai somonul fâşii. Tai cartofii, morcovul, castraveţii, ceapa, ouăle şi mărul (cu tot cu coajă), după imaginaţie. Amesteci toate ingredientele şi potriveşti de sare şi piper. 

Pentru sos, combini iaurtul cu căţeii de usturoi pisaţi, zeama de lămâie, sare şi piper, după gust. Îl torni peste salată şi amesteci. Serveşti ornat după preferinţă.
 
Citeşte şi
 
FOTO: Profimedia
Loading...