Această salată e rapidă, sănătoasă şi săţioasă. Un preparat perfect pentru cină sau pentru pachetul de a doua zi.
 
Ingrediente
  • 200 g stavrid fiert
  • 500 g cartofi
  • 300 g morcovi
  • 200 g mazăre
  • 2 ouă fierte
  • 1 ceapă
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • zeama de la 2 lămâi
 
Ţii peştele la scurs.
 
Fierbi cartofii şi morcovii în coajă. Separat, fierbi mazărea în apă cu un praf de sare. După ce s-au înmuiat legumele, opreşti focul şi scurgi apa. Cureţi morcovii şi cartofii, îi tai cubuleţe şi îi pui într-un bol.
 
Cureţi ceapa, o tai julien, descojeşti ouăle, le tai cubuleţe, apoi le pui în bol, împreună cu mazărea, peste celelalte legume.
 
Rupi cu mâna peştele scurs şi îl presari peste legume. Combini zeama de lămâie cu uleiul şi torni peste legume, amesteci, potriveşti gustul de sare şi dai la frigider. 
 
FOTO: Profimedia
 

 

Loading...