Supă rusească de sfeclă cu iaurt

2 shutterstock 279502244 jpg jpeg

O idee pentru un prânz rapid şi uşor de preparat. În doar câteva minute ai obţinut un bol plin de culoare şi sănătate, potrivit mai ales dacă eşti vegetarian. ;

  • Porții: 4
  • Timp total: 20 min
  • Pregătire: 10 min
  • Gătire: 10 min
  • Categorie: supe, ciorbe

Ingrediente

● 500 g sfeclă coaptă

● 200 g castravete verde

● 1 legătură mărar

● 300 g iaurt gras

● 1 legătură ceapă verde

● 2 linguri oţet

● sare

● piper

Pentru servit

● ouă fierte

● frunze de mărar

Mod de preparare

Dai sfecla prin răzătoarea cu găuri mari. Tai ceapa şi castraveţii curăţaţi de coajă, mărunţeşti mărarul. Amesteci toate legumele, adaugi iaurtul şi oţetul. Potriveşti gustul de sare şi piper.

Serveşti cu ouă fierte tari şi decorezi cu frunze de mărar.

FOTO: Shutterstock