Baghetă cu tofu la cuptor

3 profimedia 0322160953 jpg jpeg

În zilele de post, tofu este o alternativă perfectă pentru proteinele de origine animală. În combinaţie cu legume, îţi asigură doza de proteine şi vitamine.

Ingrediente:

1 baghetă

600 g tofu

1 roşie

1 ardei roşu

300 g ciuperci

câteva fire pătrunjel

ulei

sare

piper

felii de roşii

1 ardei iute

Mod de preparare:

Tai ciupercile mărunt, le pui la călit într-o tigaie cu puţin ulei şi le ţii până când scade zeama lăsată. Adaugi ardeiul roşu tăiat cubuleţe. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Bagheta o tai în două pe lung, apoi în jumătate. Dai prin răzătoare brânza tofu şi o amesteci cu roşia

făcută cubuleţe şi cu pătrunjelul tocat.

Umpli jumătăţile de baghetă cu amestecul de legume, apoi întinzi brânza şi le dai la cuptorul preîncălzit

la 180 °C 15 minute.

Cu 5 minute înainte de a le scoate din cuptor, aşezi peste brânză felii de roşii şi rondele de ardei

iute. Le serveşti calde.

FOTO: Profimedia



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg