Cârnăciori în foitaj
Nimic nu se compară cu gustul delicios al cârnăciorilor de bere, însă dacă vrei să te bucuri de ei îţi recomandăm această reţetă delicioasă de cârnăciori în foitaj.
Ingrediente cârnăciori în foitaj:
- 400 g cârnăciori de bere
- 500 g aluat foitaj
- 5 linguri muştar
- 2 linguri ketchup
- 1 lingură miere
- 1 ou
- ketchup, pentru servit
Mod de preparare cârnăciori în foitaj:
Tai aluatul foitaj în fâşii de lungimea cârnăciorilor, apoi în pătrate.
Faci un sos din muştar, ketchup şi miere şi ungi pătrăţelele de aluat. Pui pe fiecare câte un cârnăcior şi formezi mici rulouri.
Le ungi cu oul bătut, le aşezi în tăvi cu hârtie de copt şi le dai la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, până se rumenesc. Serveşti cârnăciorii calzi, cu ketchup