Cartofi cu brânză la cuptor
Savoarea brânzei se simte mai pregnant în asocierea cu cartofii, totul pregătit la cuptor. Încearcă această reţetă delicioasă şi rapidă, pentru tine şi cei dragi.
Ai nevoie de:
1 kg cartofi 1 linguri de unt 3 linguri de brânză 1 ceaşcă de smântână 4-5 ouă ardei iute
Fierbi ouăle tari, le cureţi şi le tai felii. Ungi cu unt cratiţa, aşezi primul rând de cartofi, feliaţi, apoi presari sare, după gust. Deasupra lor presari brânza, apoi pui un rând de felii de ouă. Apoi, aşezi încă un rând de cartofi, de brânză şi de ouă. După fiecare rând, adaugi sare şi unt, după gust. Deasupra torni o cană de smântână şi presari brânză rasă. Poţi adăuga rondele de ardei iute deasupra. Bagi la cuptor aproximativ trei sferturi de oră, până când se rumeneşte armonios. Poftă bună!
Sursă foto: ThermoFun