Cei mai buni cartofi cu spanac, la cuptor

cartofi cu spanac jpeg

În această perioadă, pieţele abundă în legume proaspete. Îţi recomandăm să foloseşti spanacul mai des în mâncărurile tale, deoarece le va da savoare şi este o sursă excelentă de fier şi vitamine.

Ingrediente

6 cartofi 200 g spanac 2 căţei de usturoi, pisaţi ½ ceapă 1 lingură unt ghimbir, după gust piper boabe, după gust sare cimbru verde, opţional

Preparare

Încălzeşti cuptorul la 200 ºC. Tai cartofii cubuleţe şi îi aşezi într-o tavă unsă cu puţin unt. Presari peste ei usturoiul, ceapa tocată, piper, ghimbir ras şi amesteci până se combină toate aromele. Condimentezi cu sare, după gust. Acoperi cu o folie de aluminiu şi dai la cuptor 30 de minute, apoi o scoţi şi îi mai laşi să se rumenească.

Speli spanacul şi il usuci. În ultimele 2 minute, adaugi frunzele de spanac. Serveşti cu cimbru verde, dacă doreşti.

Foto: Profimedia



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg