Ciuperci umplute cu ceapă şi caşcaval

ciuperci umplute jpeg

În weekend sau în cursul săptămânii, gustoasele ciuperci umplute îţi pot fi de ajutor atunci când nu ştii cu ce să îi mai serveşti pe cei dragi.

Ingrediente

800 g ciuperci mari 200 g ceapă tocată mărar 50 g caşcaval, ras 150 ml ulei 25 g pesmet 1 legătură pătrunjel sare piper

Mod de preparare

Îndepărtezi codiţele ciupercilor şi le speli în mai multe ape. Pui pălăriuţele ciupercilor la scurs, iar codiţele le tai mărunt.

Încingi ulei şi căleşti ceapa şi codiţele ciupercilor, potriveşti gustul de sare şi piper. Le ţii la foc până scade apa, presari pesmetul, amesteci şi laşi câteva minute, opreşti focul şi adaugi pătrunjelul. Laşi la răcit, apoi umpli cu această compoziţie pălăriuţele ciupercilor.

Ungi o tavă de aragaz cu ulei şi le aşezi în ea, apoi presari caşcavalul şi dai la cuptorul încins până când se rumenesc.