Crap împănat cu kaizer la cuptor

crap impanat cu kaizer la cuptor jpeg

Combinaţia de gusturi şi arome în bucătărie ademeneşte pe oricine de fiecare dată. Iar ca să-i dai gata pe cei prezenţi în jurul mesei poţi pregăti această reţetă de crap împănat cu kaizer la cuptor, un adevărat regal pentru un răsfîţ pe cinste.

Crap împănat cu kaizer la cuptor - Ingrediente

1 crap mare 2-3 linguri ulei 150 g kaizer 200 ml vin alb sec 1 ceapă potrivită 1 foaie de dafin ½ linguriţă boabe de piper alb 2 linguri zeamă de lămâie 1 crenguţă de cimbru sare piper

Crap împănat cu kaizer la cuptor - Cum se prepară

Se curăţă peştele de solzi şi intestine, se spală şi se zvântă bine cu un prosop absorbant. Se crestează peştele, se pudrează cu sare şi piper, după gust, şi se lasă la rece 30 de minute.În fiecare crestătură se aşază câte o fâşie de kaizer, apoi peştele se pune într-o tavă. Se stropeşte cu ulei, zeamă de lămâie, se presară cu felii subţiri de ceapă, cimbru, sare şi piper măcinat, după gust.În tavă se adaugă boabe de piper alb, foaia de dafin şi vinul, apoi se pune la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Crapul împănat cu kaizer la cuptor se serveşte cald, garnisit cu verdeaţă.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg