Epic Show, Episodul 2, exclusiv pe adevarul.ro

1 56722 original jpg jpeg

În cel de-al doilea „epicsod” al emisiunii Epic Show se va vorbi mult şi se va glumi, absolut gratuit, pe seama banilor. Toate subiectele abordate vor gravita în jurul acestei noţiuni, pentru că banii fac pământul să se învârtă.

image

Motivele pentru care Bogdan „Bob” Rădulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu şi Dragoş Stan au ales să vorbeasca despre bani sunt nenumarate.

În primul rând, pentru că... nu i-a costat nimic. Apoi, pentru ca banii te protejează de multe lucruri novice, carnea alterată din magazine, fiind doar unul dintre acestea. Şi apropo de carne alterată, veţi afla, in exclusivitate la Epic Show, care este carnea preferată a Biancăi Draguşanu.

În acelaşi timp, banii îţi facilitează anumite luxuri, cum ar fi deodorantul special pentru zona de sub sâni, inventat de englezi, sau hainele care se transparentizează când te exciţi la modul sexual, inventate de un olandez.

Dacă ai bani poţi să-ţi cumperi lucruri noi şi nu trebuie să le iei second hand de pe tot felul de site-uri de schimburi de vechituri, site-uri promovate de gemeni dubioşi.

Dar cel mai şi cel mai important, banii delimitează clar şi definitiv diferenţele de clasă, iar în acest sens la Epic Show se va lămuri, odată şi pentru totdeauna, condiţia de om „sărac”, cu ajutorul unui ghid amuzant, bogat în adevăruri triste.

Episodul 2 AICI

Episodul 2 AICI