Ficăţei cu orez la cuptor

O mâncare simplă şi delicioasă pentru o cină relaxată în familie.
Ingrediente (4 porţii)
300 g ficăţei de pui
200 ml lapte
200 g orez sălbatic
3 linguri ulei de măsline
500 ml supă de pui
fulgi de chili
frunze de mentă verde
sare
piper proaspăt măcinat
Mod de preparare:
Cureţi ficăţeii, îi speli în apă rece, îi aşezi într-un castron şi torni laptele peste ei. Îi laşi astfel circa 30 de minute, apoi îi scurgi bine şi îi sotezi în ulei încins, la foc potrivit, până încep să-şi schimbe culoarea.
Separat, speli orezul în mai multe ape reci şi îl fierbi cu supă de pui, până când este pe jumătate pătruns şi supa a scăzut la jumătate.
Condimentezi cu sare, piper proaspăt râşnit şi fulgi de chili, după gust. Adaugi ficăţeii şi aşezi vasul la cuptor pentru circa 15-20 de mi nute. Îi serveşti calzi, garnisiţi cu frunze aromate de mentă proaspătă.