Friptură de miel în sos de vin

Lamb Chop on Herbs jpeg

Alege bucate alese pentru masa de Paşte, cum ar fi o delicioasă friptură de miel în sos de vin.

Ingrediente

1 ½ kg coaste de miel 50 g unt 5 căţei de usturoi 250 ml vin alb 1 linguriţă muştar 2 crenguţe rozmarin sare piper morcovi, sotaţi sau făcuţi la aburi fulgi de ardei iute

Cum se prepară friptura de miel în sos de vin

Topeşti untul şi-l amesteci cu căţeii de usturoi pisaţi, rozmarinul tocat, muştarul, sare şi piper, după gust. Ungi carnea cu marinata şi o ţii la frigider peste noapte. A doua zi, o pui în tavă, cu tot cu sos, torni vinul, acoperi tava cu o foaie de copt şi ţii friptura la cuptor până când se pătrunde carnea. Dai folia la o parte şi mai laşi câteva minute să se rumenească.

Serveşti coastele de miel cu sosul din tavă şi morcovi sotaţi sau făcuţi la aburi şi presari fulgi de ardei iute.

Foto: Profimedia



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg