Friptură şi cârnaţi de porc cu varză murată

Alsatian Cabbage with Bratwurst and Meat jpeg

Un platou cald pregătit la repezeală este binevenit în acest weekend pentru tine şi familia ta.

Dificultate mică 4 porţii 40’

Ai nevoie de

4 cotlete de porc

4 cârnaţi

1 varză murată

piper

ulei

sare

Cum se prepară

Încingi puţin ulei într-o tigaie şi pui fripturile la făcut după ce ai presărat puţină sare pe ele. Laşi să se pătrundă bine şi să se rumenească pe fiecare parte. Le scoţi pe un şervet absorbant.

Mai adaugi 2-3 linguri de ulei la încins. Crestezi cârnaţii din loc în loc, îi pui la prăjit pe ambele părţi şi îi laşi să se pătrundă bine.

Desărezi varza murată, o scurgi bine şi o tai fideluţă. O amesteci cu piper şi ulei şi serveşti salata alături de carne. Poţi prepara o garnitură de cartofi dacă vrei.

sursa foto: profimedia