Fursecuri aperitiv cu roşii uscate
Pe lângă bruschete, minitarte sau brioşe, pune pe platoul de aperitiv şi aceste fursecuri cu roşii uscate.
De ce ai nevoie pentru fursecuri cu roşii uscate
400 g făină
2 linguriţe praf de copt
1 linguriţă sare
200 g brânză rasă
100 g roşii uscate
6 linguri unt
150 g smântână grasă
Cum se prepară fursecurile cu fructe uscate
Toci roşiile uscate. Amesteci făina cu sarea şi praful de copt, apoi adaugi roşiile şi brânza rasă. Omogenizezi, adaugi untul rece şi amesteci până obţii o consistenţă sfărâmicioasă. La final, adaugi smântâna şi amesteci doar cât să se omogenizeze.
Înmoi mâinile în apă şi modelezi fursecurile în forma dorită. Le aşezi în tavă cu spaţii între ele şi le ungi cu puţină smântână. Le dai la cuptor până când se rumenesc.