Fursecuri fragede cu gem de cireşe

Gemul de cireşe completează perfect aceste fursecuri fragede. Alege şi tu această reţetă simplă şi fă-le celor dragi o surpriză dulce.
Ingrediente
100 g făină 100 g amidon 50 g unt 200 g smântână grasă 100 g zahăr 150 g gem cireşe
Preparare
Amesteci untul moale cu zahărul şi smântâna. Adaugi făina şi amidonul şi frămânţi un aluat elastic pe care-l împarţi în două. Întinzi o parte din el pe masa presărată cu făină.
Decupezi 20 de forme rotunde. Cealaltă bucată de aluat o pui într-un poş cu ajutorul căruia formezi un cerc deasupra formelor decupate.
Pui fursecurile pe o tavă în care ai întins hârtie de copt şi le dai la cuptorul preîncălzit 20 de minute. După ce s-au răcit, umpli fursecurile cu gem de cireşe.
Foto: Profimedia
Fursecuri cu cacao – Reţeta fără lapte şi fără făină
Fursecuri cu cacao – Reţeta fără lapte şi fără făină
Fursecuri de post umplute cu gem